Σπτερή το καλοκαίρι σας!

April 9, 2023 0 Comments

Σταυροί το καλοκαίρι σας! – Αν και συνήθως θεωρούνται πολύ περισσότερο όπως το φθινόπωρο καθώς και οι χειμερινές σεζόν, μπορεί να φορέσετε εξαιρετικά καλά ένα μαντήλι κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών του καλοκαιριού, καθώς δεν χρειάζεται να είναι δυσάρεστο.

Από την άλλη πλευρά, αν αισθάνεστε πραγματικά σαν να κουρτίζετε ένα μαντήλι γύρω από το λαιμό σας, δηλώστε για μια κρύα καλοκαιρινή νύχτα με τον τύπο ή τους φίλους σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα φως καθώς και καθαρό μαντήλι για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα το κάνει σας αφήνει να ιδρώνετε σφαίρες.

Ελαφρύ καθώς και καθαρό –
Αυτό λειτουργεί μόνο για ελαφρύτερα κασκόλ καθώς και όχι για τα χοντρά. Διαλέξτε ένα ζωντανό μαντήλι, συνδέστε το γύρω από τη συμφωνία με την τσάντα σας, καθώς και να το δείτε να πηγαίνει από κουραστικό σε εξαιρετικό σε μια στιγμή.

Σπτερή το καλοκαίρι σας!

Ένα μαντήλι δεν είναι ακριβώς κάτι που θα έρθουν πρώτα στο μυαλό αν ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό αξεσουάρ, ωστόσο που δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε ένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γύρω από το χρόνο.

Τα κασκόλ δημιουργούν φανταστικά αυτοσχέδια καλύμματα παραλίας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα σε ένα φόρεμα για να πάτε στην κορυφή των μαγιό σας ή απλά να το τυλίξετε γύρω από το μεσαίο τμήμα σας σαν μια φούστα sarong για μια πιο σέξι επιλογή.

Δείτε επίσης

Συμβουλές & κόλπα, τάσεις
Πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε κατά την ανακάλυψη παραγωγών ενδυμάτων για νεοσύστατες επιχειρήσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published.